Inkoopnetwerk Wmo

 

Vanaf 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor begeleiding van mensen met een ondersteuningsbehoefte. Gemeenten gaan deze begeleiding uitvoeren via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Voor de uitvoering is met verschillende zorgaanbieders een contract afgesloten. Op deze pagina kunt u zien welke aanbieders bij dit contract zijn aangesloten.

Bent u een zorgaanbieder? En wilt u in de toekomst in aanmerking komen als zorgaanbieder in de Zeeuws Vlaanderen? Op deze website vindt u alle benodigde documenten om aan te kunnen sluiten als zorgaanbieder in Zeeuws-Vlaanderen. Graag maken we eerst kennis met u in een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie of het aanleveren van de benodigde stukken en het maken van een afspraak om kennis te maken kunt u contact opnemen met Akya Verhoosel via a.verhoosel@terneuzen.nl.

Calamiteiten en geweldsincidenten melden:   

Aanbieders van maatschappelijke ondersteuning zijn wettelijk verantwoordelijk voor kwalitatief goede en veilige ondersteuning. Aanbieders van maatschappelijke ondersteuning hebben de wettelijke plicht om een calamiteit of geweld te melden. Wil je een melding doen? Vul dan het meldingsformulier geweld in of het meldingsformulier calamiteit. U kunt dat doen op de website van de GGD via onderstaande link:

https://www.ggdzeeland.nl/professionals/zorgorganisaties-en-artsen/wmo-melding-doen/

Hebt u vragen over een melding? Dan kunt u via het emailadres wmotoezicht@ggdzeeland.nl contact openemen met Nikie van Gelder en John Bosch, beide werkzaam als toezichthouder bij de GGD.

 

Cookie-instellingen